Add to Technorati Favorites

26 Mart 2009 Perşembe

Bir Web Rüzgarı Esti

Etkinliğimize katılan, katılmaya niyetlenen web günleri'nin bir şekilde içinde bulunan herkese, ana sponsorumuz Microsoft'a, reklam-tanıtım sponsorumuz webgirisim'e ve Mehmet Cihangir'e , Eray Endeş'e, Burak Büyükdemir'e, shiftDelete.net ekibinden Hakkı Alkan'a, Ecevit Bıktım'a, Cem Sünbül'e ve bütün konuşmacılara teşekkürü bir borç biliyoruz.
-
Bundan sonraki çalışmalarımız Web Günleri'nin geleneksel bir etkinlik haline dönüşmesi ve de marka haline gelmesi için olacaktır. Web Günleri bitti ama etkisi bitmeyecek, yakında oturum videoları, renkli görüntüler, etkinlik sonrası bildirimiz yayınlanmış olacak. Bizleri takip edin diyoruz ve de Web Günleri'10 'da görüşebilmek ümidiyle kapanışı yapıyoruz :)
-
Teşekkürler..

3 yorum:

féanor dedi ki...

sırf hatrın kalmasın diye yorum yazıyorum, cidden süper etkinlikti. her ne kadar kokteyle geç katılsak da, başarılarınızın devamını diler, nice etkinliklere (kekteylli) derim..

Ahmet Dursun dedi ki...

sanki yorum yap diye yalvarmışım da hatrım kalmasın diye yorum yapmışsın gibi bir izlenim uyandı ilk okuduğumda ama sanırım etkinliği beğenmişsin bunu demeyip de hatrım kalsın istememişsin, onun için yorum yapmışsın.. :D Doğru mu izah ettim :D:D Daha nice etkinlikler yapacağız dur hele, Web Günleri'10 'a sürprizlerimiz var ;)

TolgA Ünvermiş dedi ki...

Gerçekten de 2010'da deli projeler bekliyor bizi içime doğuyor. Bakalım göreceğiz :)